Politika

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hedeflerinin şuan da yüzde 21 olan Tokat’taki üyeanının seçmene olananını yüzde 25’e çıkarmak olduğunu söyledi.

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hedeflerinin  şuan da yüzde 21 olan Tokat’taki  üyeanının seçmene olananını yüzde 25’e çıkarmak olduğunu söyledi.
25-02-2013 10:28

Ak Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, hedeflerinin  şuan da yüzde 21 olan Tokat’taki  üyeanının seçmene olananını yüzde 25’e çıkarmak olduğunu söyledi.

 

Ak Parti Genişletilmiş İlçe Başkanları toplantısı yoğun katılım ile yapıldı. Parti  binasının toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan AK  Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, partisinin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirerek, hedeflerinden bahsetti.

 

 Ak Parti’nin istişareye, müzakereye, fikirlere önem veren bir parti olduğunu belirten Eroğlu,   “Tokat teşkilatları olarak kurulduğumuz andan itibaren hummalı çalışmalar  gerçekleştiriyoruz ve bu çalışmalarımızı daha da yükseğe çıkarıyoruz. Bunları  rakamsal olaraktaya koyuyoruz.” dedi.

 Tokat’taki seçmen sayısının  416 bin 739 olduğunu ifade eden Eroğlu,   buna göre  toplam 86 bin 456 tane üyeye sahip olduklarına dikkat çekti. Eroğlu, “Yani seçmenin üyeye olananı yüzde 20.70. Biz Tokat teşkilatları olarak Tokat seçmeninin yüzde 21’e  yakınını üye yapmışız. Takdir edilmesi gereken biran.   Türkiye geneline baktığımızda Tokatımız ülke genelinde 10. sırada. Hamdolsun bugünlere hep beraber geldik.” dedi.

 Hedeflerinin  yüzde 25 olduğunu söyleyen Eroğlu, “ Haziran ayı itibariyle ilimizdeki üyeanını seçmene olananını yüzde 25’e çıkaracağız.

Tokat’ta 1955 tane sandık  var. Bu sandıklarda da yönetim kurulları oluşturduk. Yüzde 93’lük birana sahibiz. Her sandıkta bizim 9 tane görevli arkadaşımız var.  1955’i 9 ile çarptığımızda 17 bin 595 kişi yapıyor. Biz bu kadar Ak Parti gönüllüsü ile sahaya inmek için hazırlıklarımızı son merhalesine getirdik. “ diye konuştu.

2013 yılının  önemli bir şekilde değerlendirilip,  2014 seçimlerine hazırlıklı bir şekilde gireceklerini ifade eden Eroğlu, “ Türkiye’de 2 milyon kişi bu çalışmayı gerçekleştirmiş olacaklar.

Biz her zaman çalışan bir partiyiz. Seçimler bittiği andan itibaren bir sonraki seçimleri kazanmayı hedefleyen bir partiyiz. Hiç durmadan, duraksamadan çalışmalarına devam eden bir partiyiz. Ak Parti’nin başarısında samimiyet, birliktelik yatıyor. Biz bu heyecanımızı daha da arttıracağız. Hedefimiz 2014 yerel seçimleridir. Partimizin çıtasını daha da yükseklere çıkarmaktır. 2011’de aldığımız sonuç bizim için hedeftir. Tokat genelinde yüzde 56. Biz aldığımız bu oyu nasıl daha da yukarı çıkarırız. Hedefimiz budur. Alabileceğimiz tüm belediye başkanlıklarımızı, tüm il genel meclis üyeliklerini alarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER